sunnuntai 17. syyskuuta 2017

Maailman tehokkain hopeashampoo

Fudgen hopeshampoo on jo legenda omassa sarjassaan. Tykkään tuosta vanhasta tutusta suunnattomasti. Shampoo poistaa kaikki merkit lämpimistä sävyistä eikä kuivata valmiiksi kuivaa vaaleaa tukkaa.

Vaikka mun tukkani ei tällä hetkellä mikään platinablondi olekaan, australialainen vesi sai hieman tummemmankin blondin kellertämään. Fudge oli loppu ja silmiin osui Briten make me pastel purple shampoo. Kuten nimestäkin voi päätellä, kyseessä ei varsinaisesti ole hopeashampoo, vaan pastellisen tukan sävyn ylläpitoon tarkoitettu tuote. Shampoossa on kuitenkin ihan sama periaate kuin missä tahansa hopeashampoossa. Ajattelin että ei-platinalle vähän tujumpi väri on varmasti ihan paikallaan.



Voi pojat! Platinablondi muuttuisi yhdellä käytöllä varmasti pastellivioletiksi. Minun tukastani tuli juuri sellainen viileä, jota olin kaivannutkin. Kuivattavuudesta en rehellisesti osaa sanoa. Vesi oli muutenkin niin kuivattavaa, että en tiedä eroa. Toisaalta väri on niin tuju, että tätä tarvitsee käyttää ehkä kerran kuudessa pesussa, muuten alkaa sinertää.


Fudge ylhäällä, Brite alhaalla

Sävyltään Brite on Fudgea vähän sinisempi, joten siltäkin osin toimii paremmin tällaiselle vähän tummemmalle blondille eli hieman oranssihtavalle, ei ihan keltaiselle.




Brite on merkkinä vegaaninen ja cruelty free. Tosin jännänä yksityiskohtana valmistusmaa.
PRC-lyhenteellä ehkä yritetään hämätä cruelty free -ajatuksen takia tai sitten siitä syystä, että tällä pyritään saamaan ajatukset kohti luksustuotetta, Kiinahan on valmistusmaana tunnettu aika tylysti kosmetiikasta, jonka sisältöä ei tiedetä ja saattaa sisältää vaikka rakennuslaastia. Niin, PRC on People's Republic of China. Brite myy tuotteitaan lähinnä Australiassa. Verkkokauppa myy kansainvälisesti mm. Suomeen, mutta voiko Kiinassa valmistettu olla eläimillä testaamaton? En tiedä, en ole edes tajunnut selvittää.

Ihan superhyvä tuote. Tarkkana cruelty free -käyttäjänä saatat kuitenkin haluta selvittää lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...