sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Blondi tukka kuntoon osa 2


Muut kuin Fudge, All Soft ja Brite saatu.

Jokunen viikko takana Australiasta paluusta ja hiukset on saatu enemmän tai vähemmän kuosiin. Ehkä se latvojen leikkaaminen ei nyt tulekaan heti tarpeeseen. Kerkesin tässä välissä jo tehdä parin viikon työmatkan tuolle kaukaiselle mantereelle ja jo siinä parissa viikossa hiukset sai taas kyytiä. Ihan uskomatonta mitä se kloorivesi tekee!

Ihan korvaamattomiksi on osoittaunut vanha suosikki Redken All Soft, jonka löysin jättikoossa järkihintaan Sokoksen kesäalennuksista. Myös Fudgen hopeashampoo on kellertyneelle blondille enemmän kuin tarpeellinen. Pr-tuotteiden seasta on löytynyt muutama mielenkiintoinen, tärkeä ja osa on vielä kokeilematta. Olen aiemmin käyttänyt Redkenin Extreme -sarjaa kun mulla aikanaan oli pinkki hattaratukka. Nyt koostumus ja pakkaus on muuttuneet niin, että Extremet olivatkin uusia tuttavuuksia. Varsinkin Megamask on ollut ihan jokaisen pisaransa arvoinen. Extreme-sarjan tavoitteena on tuoda tukea hiukseen, ettei se venyisi, vanuisi ja katkeaisi niin helposti. Uuteen, kaksiosaiseen naamioon on myös lisätty jotain pehmentävää, jolloin hiukset selviävät helposti ja oikeasti tuntuvat hoidetuilta.

Brite on uudehko tuttavuus Australiasta. Kun nyt kävin siellä toisen kerran, hamstrasin pari pulloa pastellishampoita. Ajatuksena näissä on, että saa ylläpidettyä pastellisävyistä väriään helposti, mutta tämä pastellivioletti toimii meille normaaliblondeille ihan uskomattoman hyvänä ja hopeashampoona.

Brite merkkinä ansaitsee vielä oikeankin postauksen, mutta sitä ennen kannattaa tutustua firman omiin sivuihin. Merkki on cruelty free, vegaaninen ja toimittavat tuotteensa ihan kohtuullisilla postikuluilla myös Suomeen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...