sunnuntai 28. elokuuta 2011

Näin meillä maalla

Mulla on tapana tehdä pieniä seikkailuja kävellen, eli kulkea paikoista joissa en ole itse käynyt tai joista on mennyt vain ohi jollain tapaa. Viime viikkoinen retki suuntautui Seppälään (on siis kaupunginosa eikä vain vaateliike).

Retken oudoimpia juttuja oli ainakin erään insinööritoimiston nimi. Tiedän että yrityksen nimen keksiminen ei ole ehkä se helpoin ja mukavin homma, mutta silti sitä aina miettii että mitä on ajateltu kun yritys on nimetty rape-planiksi.


Matkan varrelta löytyi kyllä todella monia hämmentäviä asioita, kuten vartiointifirman kylteillä varustetut postilaatikot. Joojoo, tiedän että kyse on varmaan vain ilmoituksesta että meillä on muuten vartiointi, mutta onhan se nyt hauskempaa ajatella että vartiointi on nimenomaan postilaatikossa.

Yksi oudoimmista oli kuitenkin paikallisen halpakaupan Fairy-mainosjuttu, jonka olen viimeksi tainnut nähdä 90-luvun alkupuolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...